HALLO!

Geboren worden, opgroeien in een gezin, en dan je eigen weg gaan. Het is een intense zoektocht geweest. Een tocht met tussenstations, zijsporen en soms een ‘dood’lopend spoor. Een tocht van: wat hoort bij mij en wat niet, wat wil ik en wat wil ik niet. Die weg is nu helder voor mij. Een weg die verder ontwikkelt en groeit.

Verschillende cursussen en workshops hebben hiertoe bij gedragen.

  • Opleiding Graduaat Orthopedagogie
  • Specifieke lerarenopleiding
  • Jaaropleiding voetreflexologie
  • Natuurlijk koken en medicinale bereidingen
  • Verschillende cursussen en modules cranio sacraal therapie
  • Sarafijn basis en STIR coaching (stress trauma inprint reset)

 

Mijn werk heeft me ook ontzettend veel geleerd. Ik heb 15 jaar mensen begeleid met een verstandelijke beperking en 2 jaar les gegeven in het volwassenenonderwijs richting Orthopedagogie.

Sinds 2007 volg ik yogales. Rust brengen in het hoofd, mildheid voor jezelf, je focus versterken en ondersteunende lichaamsoefeningen zijn voor mij heel toepasbaar in het dagelijks leven en in mijn sessies.

In 2013 kwam ik in contact met Alegria Turnhout, een inloophuis voor mensen met en voorbij kanker. De gemoedelijke sfeer, het nabij-zijn, was voor mij een bijzondere ervaring. Tot 2020 gaf ik er maandelijks cranio-sessies. Die beleving neem ik mee in mijn praktijk.

De fijngevoeligheid in mijn vingers zet zich ook verder in mijn hobby tuinieren. Vooral de moestuin is een passie geworden. Ik haal mijn inspiratie uit ecologie en permacultuur. Met mijn handen in de aarde. Zaaien, verzorgen, oogsten, het is de natuurlijke gang van ’t leven.

 

CONTACTEER MIJ